Vent venligst ...


Loading...

Installation

Betalingsmodul til Ecwid

Hos ePay har vi udviklet et betalingsmodul til Ecwid, så du nemt kan modtage betalingskort i din Facebookshop.


Du skal have en webshop gennem Ecwid for at bruge ePays modul. Det er gratis, og i guiden her kan du se, hvordan du kobler den på din Facebook-fanside.


ePays demo-webshop på Facebook kan du se, hvordan det fungerer i praksis. Prøv at lave en bestilling, og få en fornemmelse af, hvor godt det kører. Det hele er sat op til test, så hold dig endelig ikke tilbage.


Med Ecwid kan du hurtigt og nemt forvandle din fanside på Facebook til en webshop og få dine varer helt tæt på kunderne.


Følg denne guide, så har du en ekstra salgskanal!

1. Lav en ePay-konto

Du skal have en testkonto ved ePay, inden du kan prøve ePays betalingsmodul til Ecwid. Testkontoen er gratis og tager kun få minutter at lave. Når den er lavet, får du et testforretningsnummer (merchant number) af ePay, som skal bruges til at lave testbetalinger.


Få en gratis testkonto

Husk at anføre, at du ønsker en testkonto på trin 2 under ”Evt. kommentar”. Du kan teste modulet lige så længe, du vil. Når du er klar til at modtage rigtige betalinger, siger du til, så sætter vi din konto til produktion. På den måde behøver du ikke oprette en ny konto til den tid.

2. Installer ePays betalingsmodul i Ecwid

ePays betalingsmodul er integreret i Ecwid, så du behøver ikke hente og installere nogen filer.


Åbn Ecwid, og gå til kontrolpanelet.


Vælg menuen System Settings -> Payment -> Payment Methods (se billede 1).


Aktiver ‘Credit Card’ ved først at konfigurere betalingsmetoden. Ved ”Payment Processor” vælger du Credit Card: Authorize.Net SIM og klikker på ‘Apply’.


Klik 'Ja' til at konfigurere betalingsmetoden med det samme.


Ved 'Account details' skal du indtaste følgende værdier (se billede 2):

• API Login ID: Indtast dit forretningsnummer (merchant number) her. Du finder nummeret i ePay-administrationen under Indstillinger -> Betalingssystemet.


• Transaction Key: Sæt denne til 1.


• MD5 Hash Value: Du skal her indtaste den præcis samme nøgle, som du bruger ved ”MD5 Sikkerhedstjek” i ePay-administrationen under Indstillinger -> Betalingssystemet.


• Transaction Type: Ved at vælge “Authorize only” skal du hæve betalingen manuelt fra din ePay-administration. Vælger du “Authorize and Capture”, hæves betaling i samme øjeblik, som den gennemføres. Bemærk, at du kun må bruge denne indstilling, hvis kunden også modtager sin vare med det samme.


Klik på ’Advanced settings’, og ændr ”Endpoint URL” til:
https://ssl.ditonlinebetalingssystem.dk/integration/ecwid/Default.aspx


Ignorer indstillingen ”Enable test mode (no charges)”.


Klik på knappen ‘Save’, og klik på ‘Save’ igen.


Klik på ’Save’ i øverste højre hjørne.


Betalingsmodulet er nu installeret, og du kan prøve at gennemføre et testkøb i din shop for at se, om det virker.